Welkom

Kapsalon Unique is in 1995 gestart in het Drentse plaatsje Valthermond. Dankzij de vakkennis van de medewerkers en de persoonlijke aandacht voor de klant is Kapsalon Unique niet alleen bekend in Valthermond, maar ook ver daarbuiten.

 

Raymon en Marlies Schulte zijn de eigenaren van Kapsalon Unique en hebben een grenzelose passie voor het kappersvak. Raymon maakt ook deel uit van het technische team van Indola (leverancier kappersbenodigdheden). Dit team ontwikkelt twee keer per jaar een nieuwe haarlijn en deze wordt vervolgens in heel het land gepresenteerd. Ook geeft Raymon trainingen aan diverse kapsalons in Nederland.

 

Het aanstekelijke enthousiasme van Raymon werkt door op alle medewerkers. De haarstylisten van Kapsalon Unique beheersen altijd de allernieuwste knip- en kleurtechnieken. Zij zijn als eerste op de hoogte van de aankomende trends en kunnen u adviseren over welk kapsel goed bij u past.

 

Klanten waarderen de goede service van Unique. Zo krijgt iedere nieuwe klant voor een kleurbehandeling gratis een kleurenadvies op basis van een kleurentest. En een afspraak met één van de haarstylisten kunt u bij ons online, via deze website, maken. 

Graag tot ziens in onze kapsalon!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan bij ons via de telefoon, hiervoor belt u met 0599 - 66 17 21. Tot binnenkort!

Nieuws