Knippen en meer

Een goed kapsel onderstreept je persoonlijkheid. De haarstylisten van Unique zijn in staat om trends en gemak te combineren.

 

Wilt u  een casual kapsel, dat in een handomdraai omgetoverd kan worden tot een glamour look voor op een feest? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Onze medewerkers kunnen niet alleen goed knippen, u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor andere behandelingen zoals kleuren, permanenten en watergolven. We knippen ook vaak kinderen in een speciale kinderstoel.

 

Wilt u langer haar? Of meer volume? Ook dat kan bij onze Kapsalon. Wij werken met de hairextensions van Great Lengths en Balmain Hair. Onze haarstylisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

 

Bij Kapsalon Unique kunt u ook terecht voor kleine schoonheidsbehandelingen, zoals het verven en epileren van wenkbrauwen, en make-up. Voor onze visagie werken wij met de producten van Alcina. Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden.

 

Bruidjes kunnen bij ons terecht voor een bruidskapsel. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we altijd eerst een proefkapsel. Dit zijn de leuke momenten van de voorbereiding voor uw huwelijksdag! Met uw trouwjurk als uitgangspunt en eventueel door u meegenomen haaraccessoires gaan we aan de slag. Eventueel kunnen we dan nog veranderingen aanbrengen op de grote dag. U zult het stralende middelpunt zijn!

Modellenboek

Wilt u weten of een kapsel bij u past? Klik dan op deze link, vul uw profiel in en bekijk alle modellen